Krem salata od integralne tjestenine
SASTOJCI
za 2 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine Leggero 60g
100-120g integralne tjestenine
2 šake kuhanog graška
2-3 ljute papričice
1 mladi luk ili mala vezica vlasca
3 pune žlice grčkog jogurta
1 žlica kiselog vrhnja
4-5 žlica octa
sol po potrebi
2 konzerve Rio Mare tunjevine Leggero 60g
100-120g integralne tjestenine
2 šake kuhanog graška
2-3 ljute papričice
1 mladi luk ili mala vezica vlasca
3 pune žlice grčkog jogurta
1 žlica kiselog vrhnja
4-5 žlica octa
sol po potrebi
Stampa Ricetta
1. Tjesteninu stavite u vrelu posoljenu vodu. Zadnju minutu dodajte zamrznuti grašak. Sadržaj ocijedite i ohladite. Grčki jogurt i kiselo vrhnje pomiješajte s octom i soli.
2. Tjesteninu, tunjevinu, grah, sitno narezani luk, ljute papričice i sitno narezanu papriku prelijte umakom i promiješajte.
Savjet: umjesto graška možete upotrijebiti i sezonske šparoge.
Dobar tek!