Gozba od tunjevine i jaja
SASTOJCI
za 2 osobe
3 konzerve Rio Mare tunjevine Leggero 60 g
4 jaja
1 veći komad punozrnatog kruha
komad poriluka promjera 3cm
1 manji mladi luk
1/3 crvene paprike
2 žlice prženih sjemenki suncokreta
1 žlica maslinova ulja
vlasac za dekoraciju
sol po potrebi
3 konzerve Rio Mare tunjevine Leggero 60 g
4 jaja
1 veći komad punozrnatog kruha
komad poriluka promjera 3cm
1 manji mladi luk
1/3 crvene paprike
2 žlice prženih sjemenki suncokreta
1 žlica maslinova ulja
vlasac za dekoraciju
sol po potrebi
Stampa Ricetta
1. Jaja istucite vilicama i posolite po potrebi. U jaja umiješajte na maje komadiće narezani kruh i na male komadiće narezano povrće i dodajte dvije konzerve tunjevine.
2. U tavu ulijte maslinovo ulje i na srednjoj do jakoj temperaturi pržite nekoliko minuta dok se jaje ne ispeče, zatim smjesu kuhačom raskomadajte na veće komade.
Jelo poslužite s preostalom tunjevinom i potresite prženim sjemenkama suncokreta i vlascem.
Dobar tek!