Špageti s rikolom, tunjevinom i pistacijom
SASTOJCI
za 2 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine Leggero 60 g
2-3 žlice pistacija
150g špageta
1 šaka rikule
1 žlica sirupa od javora
1 žlica parmezana
2 luka
1-2 žlice vode
1 žličica soli
malo maslinova ulje
vezica vlasca
2 konzerve Rio Mare tunjevine Leggero 60 g
2-3 žlice pistacija
150g špageta
1 šaka rikule
1 žlica sirupa od javora
1 žlica parmezana
2 luka
1-2 žlice vode
1 žličica soli
malo maslinova ulje
vezica vlasca
Stampa Ricetta
1. Luk prepolovite i narežite na kolutove. U tavu stavite maslinovo ulje i dodajte luk. Posolite. Poklopite i smanjite temperaturu.
2. Luk pirjajte približno 5 minuta. Promiješajte luk i po potrebi dodajte jednu ili dvije žlice vode.
3. Kada luk omekša, dodajte sir od javora i kuhane špagete. Zatim umiješajte rikulu, pistacije, tunjevinu, vlasac i parmezan. Odmah poslužite!
Dobar tek!