Grčka salata od tunjevine i krumpira
SASTOJCI
Sastojci za 4 obroka
2 x 160g Rio Mare tunjevina u maslinovom ulju
700g krumpira srednje veličine
1 mladi luk
30g očišćenih crnih maslina
1 žličica dobro isušenih kapara umočenih u ocat
mali stručak peršina
40g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i papar po ukusu
2 x 160g Rio Mare tunjevina u maslinovom ulju
700g krumpira srednje veličine
1 mladi luk
30g očišćenih crnih maslina
1 žličica dobro isušenih kapara umočenih u ocat
mali stručak peršina
40g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i papar po ukusu
Stampa Ricetta
1. Dobro operite krumpir i kuhajte ga oko 30 minuta. Nasjeckajte mladi luk i pomiješajte ga u zdjeli s kaparima, maslinama i nasjeckanim peršinom. Dodajte nekoliko žlica vode u kojoj se kuha krumpir.
2. Osušite, ogulite i narežite krumpir. Dodajte u zdjelu i pomiješajte. Dodajte sol i papar.
3. Osušite i natrgajte tunu i pomiješajte s krumpirom.