Mini muffini od crvenog luka s Rio Mare Paté namazom od lososa
SASTOJCI
Sastojci za 12 muffina
2 tube Rio Mare Paté namaza od lososa 100g
120 g brašna
1 jaje
40 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
60 ml mlijeka
20 g ribanog parmezana
1 crveni luk
1/2 vrećice instant kvasca za pikantna peciva
sol
malo timijana
2 tube Rio Mare Paté namaza od lososa 100g
120 g brašna
1 jaje
40 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
60 ml mlijeka
20 g ribanog parmezana
1 crveni luk
1/2 vrećice instant kvasca za pikantna peciva
sol
malo timijana
Stampa Ricetta
1. Narežite luk, popržite ga u tavi na maslinovom ulju s malo soli i timijana.
1. Izmutite jaje električnim mikserom i dodajte mlijeko, brašno, kvasac i parmezan te nastavite miješati još minutu. Dodajte sol, maslinovo ulje i prženi luk.
3. Smjesu rasporedite u 12 nauljenih i pobrašnjenih silikonskih kalupa i pecite 12 minuta u pećnici zagrijanoj na 180° ili dok muffini ne nabubre i ne porumene.
4. Ostavite muffine da se ohlade, izvadite ih iz kalupa, nadjenite debelim slojem Rio Mare Paté namaza od lososa i poslužite.