Cezar salata s tunom
SASTOJCI
Sastojci za 4 obroka
2 x 160g Rio Mare tunjevina u maslinovom ulju
250g ciabatta kruha
morska sol
crni papar
origano
1/4 češnja češnjaka
4 fileta inćuna sačuvana u ulju
75g parmezana
1 žlica grčkog jogurta
pola limuna
ekstra djevičansko maslinovo ulje
1 glavica salate
2 x 160g Rio Mare tunjevina u maslinovom ulju
250g ciabatta kruha
morska sol
crni papar
origano
1/4 češnja češnjaka
4 fileta inćuna sačuvana u ulju
75g parmezana
1 žlica grčkog jogurta
pola limuna
ekstra djevičansko maslinovo ulje
1 glavica salate
Stampa Ricetta
1. Narežite ciabatta kruh na kockice, dodajte ulje, sol i origano i pecite 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180°C.
2. Pomiješajte češnjak s inćunima i parmezanom, dodajte jogurt, limunov sok i povežite velikom količinom ekstra djevičanskog maslinovog ulja.
3. Filete tunjevine podijelite na komade i stavite na stranu.
4. Povrće operite i osušite. Narežite na komade i pomiješajte s prethodno pripremljenim umakom.