PRIPREMA

10 min

STUPANJ SLOŽENOSTI

umjeren

VRIJEME ZA KUHANJE

20 min

BROJ PORCIJA

za 1 osobu

DIJELITE RECEPTE

Obavijestite svoje prijatelje


SASTOJCI

2 x 56 g tunjevine Rio Mare Natura

1 luk

1 zrela rajčica

1 jaje

60 g brašna

80 ml mlijeka

20 g ulja sjemenki

10 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja

sol

KORIŠTENI PROIZVOD

Stampa ricetta

PREPORUČENA KONZUMACIJA:

prije treninga

PRIPREMA

1   Nasjeckajte luk na vrlo tanke kriške, pirjajte u tavi s ekstra djevičanskim maslinovim uljem, dodajte na kockice narezanu rajčicu, posolite i kuhajte nekoliko minuta.

2   Umutite jaje u zdjelu s brašnom i malo soli dok ne dobijete smjesu bez grudica i razrijedite ju mlijekom neprestano miješajući. Premažite tavu s malo ulja i zagrijte. Ulijte malo smjese formirajući tanku palačinku i pecite. Ponavljajte postupak dok ne potrošite smjesu.

3   Dodajte tunjevinu Rio Mare u smjesu s lukom, njome premažite palačinke i servirajte tople.


DOBAR TEK!

Stampa ricetta Stampa ricetta

PREHRAMBENE VRIJEDNOSTI

Bjelančevine

42g

Kalorije

763Kcal

Ugljikohidrati

57g

Masti

40g

POSTUPAK PRIPREME

KORAK 1

KORAK 2

KORAK 3


Svako životno putovanje ima svoje značenje i razlog. I sve što radiš, radi sa srcem. To je izvor tvoje snage.

Mario Mlinarić

Kondicijski trener

RECEPTI NAŠIH SPORTAŠA

 
Krutoni s tunjevinom, krastavcima i gustim jogurtom (međuobrok)

Kvinoja s tunjevinom, sušenim voćem, rikolom, kukuruzom i cherry rajčicama (za ponijeti)

 
Palačinke s pirjanim lukom i tunjevinom (za stolom)

 
Rigatoni s tunjevinom, maslinama, kukuruzom i paprikom (za stolom)

 
Salata s tunjevinom, rajčicom, mozzarellom i mrkvom (za ponijeti)

 
Tramezzini s tunjevinom, salatom i senfom (međuobrok)