PRIPREMA

10 min

STUPANJ SLOŽENOSTI

nizak

VRIJEME ZA KUHANJE

20 min

BROJ PORCIJA

za 1 osobu

DIJELITE RECEPTE

Obavijestite svoje prijatelje


SASTOJCI

2 x 56 g tunjevine Rio Mare Natura

80 g kvinoje

80 g kukuruza

100 g cherry rajčica

50 g rikole

žlica sušenog voća

20 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja

sol, papar

KORIŠTENI PROIZVOD

Stampa ricetta

PREPORUČENA KONZUMACIJA:

nakon treninga

PRIPREMA

1   Narežite cherry rajčicu na sitne komadiće, a kukuruz ocijedite. Operite i nasjeckajte rikolu.

2   Skuhajte kvinoju u slanoj kipućoj vodi, ocijedite i ostavite da se ohladi.

3   Sve pripremljene sastojke stavite u posudu, dodajte ulje, sol i tunjevinu Rio Mare Natura. Sve zajedno dobro pomiješajte.

4   Salatu premjestite u posudu za ponijeti i dodajte malo sušenog voća.


DOBAR TEK!

Stampa ricetta Stampa ricetta

PREHRAMBENE VRIJEDNOSTI

Bjelančevine

39g

Kalorije

744Kcal

Ugljikohidrati

72g

Masti

28g

POSTUPAK PRIPREME

KORAK 1

KORAK 2

KORAK 3


Svako životno putovanje ima svoje značenje i razlog. I sve što radiš, radi sa srcem. To je izvor tvoje snage.

Mario Mlinarić

Kondicijski trener

RECEPTI NAŠIH SPORTAŠA

 
Krutoni s tunjevinom, krastavcima i gustim jogurtom (međuobrok)

Kvinoja s tunjevinom, sušenim voćem, rikolom, kukuruzom i cherry rajčicama (za ponijeti)

 
Palačinke s pirjanim lukom i tunjevinom (za stolom)

 
Rigatoni s tunjevinom, maslinama, kukuruzom i paprikom (za stolom)

 
Salata s tunjevinom, rajčicom, mozzarellom i mrkvom (za ponijeti)

 
Tramezzini s tunjevinom, salatom i senfom (međuobrok)