Heljdini brusketi
SASTOJCI
za 1 osobu
1 konzerva tunjevine Rio Mare Natura 56 g
2 komada heljdinog kruha (ili crnog/punozrnatog/raženog)
6–8 cherry rajčica
1 žlica pinjola
nekoliko grančica svježeg bosiljka
1 češanj češnjaka
4 šnite mozzarelle
1 žlica maslinova ulja
prstohvat soli i šećera
1 konzerva tunjevine Rio Mare Natura 56 g
2 komada heljdinog kruha (ili crnog/punozrnatog/raženog)
6–8 cherry rajčica
1 žlica pinjola
nekoliko grančica svježeg bosiljka
1 češanj češnjaka
4 šnite mozzarelle
1 žlica maslinova ulja
prstohvat soli i šećera
Stampa Ricetta
1. Rajčice fino prepecite na žlici maslinova ulja. Zadnju minutu dodajte pinjole. Izvadite iz tave. 2 komada kruha popecite na ulju/umaku od pečenih rajčica i pinjola. Svaki komad kruha premažite češnjakom i na njih stavite pečene rajčice s pinjolama, mozzarellom, tunjevinom i bosiljkom.
2. Heljdini brusketi s pečenim cherry rajčicama, mozzarellom, tunjevinom i bosiljkom odlično je, brzo i jednostavno jelo za zdravi doručak, užinu ili večeru. Sadrži mnogo zdravih sastojaka koji se izvrsno povezuju u božanstvene okuse.
Dobar tek!