Krostini od raženog kruha nadjeveni filetima krušaka i skuše


SASTOJCI
Sastojci za 4 obroka
4 šnite raženog kruha
2 x 120g Rio Mare fileti skuše sa žara u ekstra djevičanskom maslinovom ulju
1 mala glavica crvenog radiča
1 kruška
200g Caprino sira
20g pinjola
1 očišćeni limun
40g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i papar po ukusu
4 šnite raženog kruha
2 x 120g Rio Mare fileti skuše sa žara u ekstra djevičanskom maslinovom ulju
1 mala glavica crvenog radiča
1 kruška
200g Caprino sira
20g pinjola
1 očišćeni limun
40g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i papar po ukusu
Stampa Ricetta

1. Nasjeckajte oguljene kruške i uklonite sjemenke i jezgru. Nasjeckajte radič i prerežite kriške kruha na pola.
2. Zagrijte grill tavu, tostirajte kruh i popržite narezanu krušku. Kratko tostirajte pinjole na tavi.
3. Pospite Caprino sir po kruhu, dodajte radič, narezanu krušku i ocijeđene filete skuše. Krostine ukrasite naribanom limunovom koricom, prstohvatom crnog papra i tostiranim pinjolima.