Krumpir salata s tunjevinom i balzamičnim octom
SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
3 krumpira
1 mala cvjetača
1 l temeljca od povrća
nekoliko kapi balzamičnog octa
maslinovo ulje
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
3 krumpira
1 mala cvjetača
1 l temeljca od povrća
nekoliko kapi balzamičnog octa
maslinovo ulje
Stampa Ricetta
1. Ogulite krumpir te ga narežite na ploške. Raskomadajte cvjetaču. Zakuhajte temeljac i dodajte povrće. Kuhajte 20 minuta, a zatim povrće ocijedite, isperite hladnom vodom te opet ocijedite.
2. Prelijte povrće s malo maslinovog ulja i dodajte dobro ocijeđene komadiće tunjevine. Začinite s nekoliko kapi balzamičnog octa i poslužite odmah.