Kruščići punjeni s tunjevinom, sirom i rajčicom

SASTOJCI

za 4 porcije
500g tijesta za tjesteninu
1 x 160g konzerva Rio Mare tunjevina u maslinovom ulju
120g dimljena scamorza
6 sušenih rajčica u ulju
malo bosiljka
papra po ukusu

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJ VIŠE

    1. Tijesto za kruh razvaljati na oko 2mm debljine. Izrežite tijesto na kolutove veličine 8 cm, bilo čašom ili šalicom. Pokrijte diskove krpom za suđe i ostavite da se dižu 20 minuta

    2. Dok tijesto odmara, grubo nasjeckajte dimljenu Scamorzu, stavite u zdjelu s ocijeđenom tunjevinom u listićima, sušenim rajčicama narezanim na kolutove i nasjeckanim bosiljkom. Začinite posipanjem papra.

    3. Ponovno razvaljajte krugove dok se ne prošire. Na svaki krug nalijte 1 veliku žlicu nadjeva i preklopite da dobijete oblik polumjeseca. Pritisnite rubove, a zatim ih oblikujte vilicom.

    4. Panzerotti pržite u kipućem ulju do zlatne boje. Ocijedite na papirnatim ručnicima i poslužite dok je vruće.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI