Mediteranska pizza s tunjevinom i crvenim lukom


SASTOJCI
za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
400 g gotovog tijesta za pizzu
250 g pulpe rajčice
1/2 crvenog luka
200 g mozzarelle
maslinovo ulje
origano
sol
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
400 g gotovog tijesta za pizzu
250 g pulpe rajčice
1/2 crvenog luka
200 g mozzarelle
maslinovo ulje
origano
sol
Stampa Ricetta

1. Narežite luk na vrlo tanke kolutiće, a mozzarellu na kockice. Pulpi rajčice dodajte prstohvat soli i malo origana. Nježno promiješajte rajčicu i lagano ocijeđenu tunjevinu.
2. Stavite tijesto za pizzu u lim za pečenje premazan maslinovim uljem. Na tijesto stavite tunjevinu i rajčicu te luk i mozzarellu
3. Pecite 40-ak minuta u ranije zagrijanoj pećnici na 220 °C.