Mini tartari od hrskavog povrća s Rio Mare Paté namazom od lososa


SASTOJCI
Sastojci za 4 obroka
1 tuba Rio Mare Paté namaza od lososa 100g
1 mala tikvica
1 mrkva
1/2 mladog luka
2 stapke celera
30 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i papar
naribana limunova korica
1 tuba Rio Mare Paté namaza od lososa 100g
1 mala tikvica
1 mrkva
1/2 mladog luka
2 stapke celera
30 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i papar
naribana limunova korica
Stampa Ricetta

1. Ogulite mrkvu i pažljivo operite povrće, nasjeckajte ga na sitne kockice, skupite u zdjelu i začinite naribanom limunovom koricom, uljem, soli i obilno paprom.
2. Stavite povrtni tartar u male čaše ili žlice, a zatim ih ukrasite bogatim slojem Rio Mare Paté namaza od lososa.