Mousse od tunjevine

SASTOJCI

za 4 porcije
2 x 160 g konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju
100 g krem ​​sira
100 ml vrhnja
2 žlice majoneze
30 g očiščenih pistacija
malo potočarke
sol po ukusu

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJ VIŠE

    1. Pomiješajte ocijeđenu tunu, krem sir i majonezu u posudi i pulsirajte dok ne postane glatko.

    2. Umutite vrhnje s prstohvatom soli dok se ne poveže i postane čvrsto, a zatim nježno ukomponirajte u smjesu od tunjevine i stavite u hladnjak dok ne bude spremno za posluživanje; ugrubo nasjeckajte pistacije.

    3. Upotrijebite dvije žlice moussea na četiri pojedinačna jela. Pospite mousse sjeckanim pistacijama i ukrasite potočarkom.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI