Pizza s tunjevinom, crvenim lukom, cherry-rajčicama i origanom


SASTOJCI
za 1 pizzu
2 konzerve Rio Mare Tunjevine s ljutom papričicom 80 g
500g tijesta za pizzu
1 slatki, crveni luk
300 g mozzarelle
200 g cherry-rajčica
60 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
žličica origana
sol
2 konzerve Rio Mare Tunjevine s ljutom papričicom 80 g
500g tijesta za pizzu
1 slatki, crveni luk
300 g mozzarelle
200 g cherry-rajčica
60 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
žličica origana
sol
Stampa Ricetta

1. Zagrijte pećnicu na 210°C i narežite mozzarellu na kockice. Namastite lim za pečenje, dobro raširite tijesto vrhovima prstiju, namažite s malo ulja.
2. Izrežite rajčice na četvrtine i stavite ih na tijesto, luk narežite na tanke kolutove i stavite na tijesto, dodajte i mozzarellu, začinite prstohvatom soli i origana i dosta ulja. Pizzu stavite u pećnicu i pecite oko 20 minuta.
3. Samo nekoliko minuta prije nego što je gotova, dodajte tunjevinu. Neka pusti okus samo dvije ili tri minute kako se ne bi previše osušila.