Popečen kruh s tunjevinom i jajem na oko
SASTOJCI
za 4 osobe
1 tuba Rio Mare Paté namaza od tunjevine
1 debela kriška domaćeg kruha
1 jaje
1/2 crvenog luka
nekoliko listova zelene salate
ekstra djevičansko maslinovo ulje
1 žličica octa
sol
svježe mljeveni crni papar
1 tuba Rio Mare Paté namaza od tunjevine
1 debela kriška domaćeg kruha
1 jaje
1/2 crvenog luka
nekoliko listova zelene salate
ekstra djevičansko maslinovo ulje
1 žličica octa
sol
svježe mljeveni crni papar
Stampa Ricetta
1. Popecite kruh na žaru. U međuvremenu narežite luk na tanke ploške i ispržite ga na malo ulja i soli dok ne postane proziran.
2. Zakuhajte zdjelu vode i octa. Kada voda zakuha, u nju razbijte jaje i kuhajte 3 minute dok se bjelanjak ne zgusne.
3. Na kruh stavite zelenu salatu, Paté namaz od tunjevine, jaje, isprženi luk, začine i malo papra. Poslužite odmah.
Uživajte uz sok od jabuke s ledom.