Proljetna rolada od tunjevine i paprike
SASTOJCI
za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
2 žute i crvene paprike
2 fileta inćuna u ulju
1 žličica kapara
50 g majoneze
nekoliko listova salate
malo ulja
sol
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
2 žute i crvene paprike
2 fileta inćuna u ulju
1 žličica kapara
50 g majoneze
nekoliko listova salate
malo ulja
sol
Stampa Ricetta
1. U pećnici na 200 °C pecite cijele paprike 30-ak minuta uz povremeno okretanje dok im se koža ne smežura i lagano potamni.
2. Sitno nasjeckajte ocijeđenu tunjevinu, kapare i inćune te sve pomiješajte s majonezom.
3. Očistite paprike od stabljike i sjemenki te svaku narežite na 4 trake.
4. Napunite paprike nadjevom i namotajte ih. Na svaki tanjur stavite dvije paprike, ukrasite ih s nekoliko listova salate, pokapajte uljem i posolite. Poslužite odmah.