Salata od divlje riže s tunjevinom i avokadom


SASTOJCI
za 4 osobe
3 konzerve Rio Mare Tunjevine s limunom i crnim paprom 80 g
250 g divlje riže
1 avokado
60g edamame mahuna, očišćenih i skuhanih
pola kupusa
žlica prženih sjemenki bundeve
30 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
svježi korijander ili peršina
sol
3 konzerve Rio Mare Tunjevine s limunom i crnim paprom 80 g
250 g divlje riže
1 avokado
60g edamame mahuna, očišćenih i skuhanih
pola kupusa
žlica prženih sjemenki bundeve
30 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
svježi korijander ili peršina
sol
Stampa Ricetta

1. Skuhajte rižu u slanoj vodi. Ocijedite i ohladite pod mlazom hladne vodom. Dobro ocijedite i začinite uljem. Očistite kupus, tanko ga izrežite i dodajte u rižu.
2. Ogulite avokado, izvadite sjemenku i izrežite ga na tanke listove. Dodajte sol.
3. Na svaki tanjur stavite rižu, položite listove avokada na vrh, a zatim dodajte i tunjevinu. Pospite sjemenkama bundeve, edamame mahunama i usitnjenim korijanderom ili peršinom.