Salata od tunjevine, artičoka, koromača i naranči


SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
100 g matovilca
2 glavice koromača
2 artičoke
2 naranče
malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i svježe mljeveni crni papar
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
100 g matovilca
2 glavice koromača
2 artičoke
2 naranče
malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i svježe mljeveni crni papar
Stampa Ricetta

1. Odstranite vanjsko lišće koromača i sačuvajte zelene čuperke. Odrežite bodljice s vanjskih listova artičoke i izvadite dlačice oko srčike.
2. Narežite naranču, uklonite koštice, posolite i popaprite. Dodajte artičoke, tanko narezan koromač i ocijeđenu tunjevinu. Pokapajte uljem i protresite.
3. Poslužite odmah s opranim matovilcem i zelenim čupercima koromača.