Salata od tunjevine, koromača i avokada


SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u vlastitom soku 160 g
1 glavica koromača
100 g matovilca
1 avokado
2 mrkve
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 žlica limunovog soka
sol
papar
2 konzerve Rio Mare tunjevine u vlastitom soku 160 g
1 glavica koromača
100 g matovilca
1 avokado
2 mrkve
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 žlica limunovog soka
sol
papar
Stampa Ricetta

1. Ogulite i sitno nasjeckajte mrkvu. Odstranite gornji i donji dio glave komorača te ga oštrim nožem narežite na tanke trake.
2. Stavite svo povrće na tanjur, dodajte ulje i limunov sok te posolite i popaprite.
3. Ocijedite tunjevinu, narežite je na manje komade i dodajte u povrće. Dodajte matovilac i poslužite.