Salata od tunjevine s jabukama i prženim bademima

SASTOJCI

za 4 osobe
3 konzerve Rio Mare Tunjevine s limunom i crnim paprom 80 g
2 crvene jabuke
20 g usitnjenih prženih badema
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 zeleno srce celera
šaka svježe zelene salate
sol

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju s limunom i crnim paprom

OTKRIJ VIŠE

    1. Na neljepljivoj tavi popržite bademe neprestano ih okrećući.

    2. Operite jabuke te ih neoguljene izrežite na kockice. Pomiješajte s tunjevinom.

    3. Celer narežite na tanke šnite, dodajte ga u smjesu tunjevine i jabuke, dodajte ulje i posolite.

    4. Stavite salatu na tanjur, na nju stavite smjesu tunjevine i jabuka pa ukrasite prženim bademima.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI