Salata od tunjevine s mirisom limuna
SASTOJCI
za 4 osobe
4 konzerve Rio Mare Tunjevine u maslinovom ulju 80 g
200 g zelene salate
svežanj rotkvica
limun
peršin
20 g prženih badema
50 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol
crni papar
4 konzerve Rio Mare Tunjevine u maslinovom ulju 80 g
200 g zelene salate
svežanj rotkvica
limun
peršin
20 g prženih badema
50 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol
crni papar
Stampa Ricetta
1. Izrežite rotkvice na tanke šnite, dodajte naribanu limunovu koricu, limunov sok, mljeveni papar, par kapi ulja i nasjeckani peršin; promiješajte i ostavite da odstoji nekoliko minuta.
2. Stavite salatu na tanjur, posolite i začinite ostatkom ekstra djevičanskog maslinovog ulja, dodajte tunjevinu, začinjene rotkvice i nasjeckane bademe.
3. Odmah uživajte u ovoj ukusnoj kasnoproljetnoj salati.