Skuša sa žara sa salatom od malina i balzamičnim octom


SASTOJCI
za 4 osobe
4 konzerve Rio Mare Fileta skuše sa žara u vlastitom soku 120 g
125 g miješane salate
100 g malina
2 mrkve
2 stabljike celera
30 g oraha
ekstra djevičansko maslinovo ulje
balsamico ocat
sol
4 konzerve Rio Mare Fileta skuše sa žara u vlastitom soku 120 g
125 g miješane salate
100 g malina
2 mrkve
2 stabljike celera
30 g oraha
ekstra djevičansko maslinovo ulje
balsamico ocat
sol
Stampa Ricetta

1. Ogulite mrkvu i tanko narežite stabljike celera, sitno narežite orahe.
2. Salatu, mrkvu, celer, orahe i maline stavite u veliku zdjelu, posolite, dodajte ulje i balzamični ocat, a zatim lagano promiješajte.
3. Filete skuše stavite na tanjure, začinite s malo balzamičnog octa i ukrasite pripremljenom salatom.