Sotirana buča s Insalatissime slanutak
SASTOJCI
za 4 porcije
4 konzerve Rio Mare Insalatissime slanutak
800 g svježe buče narezane na komade
nekoliko grančica ružmarina
60 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i papar po ukusu
4 konzerve Rio Mare Insalatissime slanutak
800 g svježe buče narezane na komade
nekoliko grančica ružmarina
60 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i papar po ukusu
Stampa Ricetta
1. Ako su komadi bundeve preveliki, narežite ih na manje komade. Pirjajte na neprianjajućoj tavi s maslinovim uljem, dodajte sol i nekoliko grančica ružmarina, dok komadi buče ne omekane i ne pozlatne.
2. Stavite kuhanu buču na 4 pojedinačna tanjura. Sadržaj Insalatissime dobro izmiješajte prije nego što ga žlicom stavite na svaki tanjur pored bundeve.
3. Poslužite dok je toplo.