Špageti s tunjevinom, pistacijama i koricom od naranče

SASTOJCI

za 4 porcije:
350 g špageta
2 x 80 g Rio Mare tunjevina u maslinovom ulju
20 g oljuštenog pistacija
1 naranča
1 češanj češnjaka
1 mala veza peršina
40 g ekstra djevičanskog maslinovo ulje
sol i papar po ukusu

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJ VIŠE

    1. Zakuhajte u loncu vode i dodajte sol kada voda dosegne točku vrenja. Ulijte špagete i kuhajte do 'al dente'.

    2. Dok se tjestenina kuha, nasjeckajte pistacije, naribajte naranču i nasjeckajte peršin.

    3. Češanj češnjaka prepolovite i pirjajte na maslinovom ulju u velikoj tavi. Dodajte ocijeđenu tjesteninu i nekoliko žlica vode od kuhanja tjestenine i pirjajte sastojke jednu minutu.

    4. Dodajte tunjevinu, pistacije, koricu naranče i peršin. Začinite obilno posipanjem papra, uklonite češnjak, dobro promiješajte i poslužite.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI