Tjestenina s maslinama, skušom i gratiniranim rajčicama

SASTOJCI

za 4 osobe:
2 x125g konzerve Rio Mare skuša fileti u maslinovom ulju
350 g maccheroni
400g rajčice
40G krušne mrvice
30g ribani parmezan
½ žličice origano
1 češanj češnjaka
2 žlice crnih maslina bez koštica
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol po ukusu

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Fileti skuše sa žara u ekstra djevičanskom maslinovom ulju

OTKRIJ VIŠE

    1. Zagrijte pećnicu na 200°C i zakuhajte veliki lonac slane vode.

    2. Prepolovite cherry rajčice i rasporedite ih u posudu za pečenje. Dodajte narezani češnjak. Cherry rajčice malo posolite i pospite mješavinom origana, krušnih mrvica i ribanog parmezana. Prelijte maslinovim uljem i pecite u zagrijanoj pećnici oko 30 minuta.

    3. Skuhajte tjesteninu, ocijedite i ostavite malo vode u kojoj se kuhala tjestenina. Tjesteninu začinite gratiniranim rajčicama, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina, masline i filete skuše. Ukrasite svježim origanom i poslužite.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI