Tunjevina s krumpirom i hrskavim špinatom

SASTOJCI

za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u vlastitom soku 160 g
500 g svježeg špinata
3 manja krumpira
ulje od kikirikija za prženje
1 češanj češnjaka
20 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u vlastitom soku

OTKRIJ VIŠE

    1. Operite krumpir i narežite ga na tanke ploške bez guljenja. Natopite ga u mlakoj vodi 10 minuta. Operite špinat, odvojite manje listove, a veće ispržite na ulju s češnjakom, prstohvatom soli i malo vode.

    2. Ispržite na ulju dobro ocijeđeni krumpir i male listove špinata. Dobro ocijedite na kuhinjskom papiru te posolite.

    3. Prženi špinat rasporedite na 4 tanjura te na njega stavite raskomadanu tunjevinu, krumpir i špinat. Poslužite odmah.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI