Tunjevina sa svježim graškom, mladim lukom i lovorovim lišćem


SASTOJCI
za 4 osobe
3 konzerve Rio Mare Tunjevine s limunom i crnim paprom 80 g
1 kg svježeg graška
mladi luk
češanj češnjaka
1 lovorov list
svježa menta po ukusu
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
3 konzerve Rio Mare Tunjevine s limunom i crnim paprom 80 g
1 kg svježeg graška
mladi luk
češanj češnjaka
1 lovorov list
svježa menta po ukusu
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
Stampa Ricetta

1. Očistite grašak, a zatim operite, tanko narežite mladi luk. Na tavi pirjajte mladi luk s češnjakom i lovorovim lišćem, dodajte grašak, posolite, dodajte malo vode i kuhajte još desetak minuta dok tekućina ne ispari.
2. Na svaki tanjur stavite grašak, tunjevinu s limunom i paprom i ukrasite s malo svježe mente po ukusu.